Werknemer bij HRM Loket? Wij zijn er voor jou

Je werkt omdat je het leuk vindt. Maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Wij beseffen ons dat goed en ondersteunen jou daarbij. Als werknemer bij HRM Loket krijg je één contactpersoon binnen onze organisatie. Zo weet je precies bij wie je terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Jouw contactpersoon is op de hoogte van jouw situatie en kent het bedrijf waar je werkt goed. Daardoor kunnen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur een antwoord of oplossing geven op je vraag of probleem.

“Ik heb het gevoel dat HRM Loket er echt voor mij is. Dat komt door hun persoonlijke aandacht en snelle reactie op mijn vragen. Dat geeft een goed gevoel!”

“Ik hou van werken zolang het werk is waar ik van hou.”

Johan Cruijff

Voordelen voor jou

Hoewel je ergens anders werkt, ben je officieel bij ons in dienst. Wij vinden het belangrijk om ons in alle opzichten voor jou in te zetten, net zoals een traditionele werkgever dat zou doen. Daarom kan je gebruikmaken van de voordelige aanbiedingen voor iedere werknemer. Sluit je bijvoorbeeld aan bij onze collectieve zorgverzekering, zodat je je verzekeringen met korting af kan sluiten. Ook investeren we in scholing als een werknemer dit nodig heeft. En is het tijd om je belastingopgave te doen? Dan helpt onze accountant je voor een extra voordelig tarief met je inkomstenbelasting.

Als werknemer van HRM Loket heb je een streepje voor:

  • Collectieve zorgverzekering
  • Korting op overige collectieve verzekeringen
  • Hulp met je inkomstenbelasting tegen zeer scherp tarief

Wij kijken continu naar mogelijkheden om jou extra voordeel te geven. Daarom wordt deze lijst in de toekomst uitgebreid met voordelen voor al onze werknemers.

Contact

Heb je vragen over ziekmeldingen, je contract of loon? Neem gerust contact op met onze servicedesk via info@hrmloket.nl of bel ons direct op: 0575-469705. Of kijk alvast naar onze antwoorden op de veel gestelde vragen:

Inloggen werknemer

Log in op jouw persoonlijke portal. Bekijk je loonstrook of pas je persoonlijke gegevens aan.