Over HRM Loket

HRM Loket verzorgt de volledige backoffice voor werkgevers en intermediairs. Ons doel is om iedereen volledig te ontzorgen op juridisch en administratief gebied: van onze opdrachtgevers tot de werknemers die bij ons in dienst zijn.

Na jaren in de uitzend-/ detachering-/ interim- en payrollbranche werkzaam te zijn geweest, is HRM Loket in 2009 opgericht. De opgedane ervaringen zijn gebundeld en tevens is alle kennis omgezet om jou als werkgever, intermediair of werknemer centraal te stellen. Ons team bestaat uit professionals met gedegen vakkennis, zijn administratief uitstekend onderlegd, maar zijn vooral ook heel dienstverlenend ingesteld. Ontzorgen is niet alleen alles op orde hebben en de juiste antwoorden geven, maar zeker ook het gevoel geven dat er samengewerkt wordt aan het maximale resultaat. Jouw succes is ons succes en daar doen wij alles voor.

“Ken Uzelf.”

Plato

Visie: meedenken en samenwerken

Samen kijken we hoe onze dienstverlening aansluit bij jouw organisatie. We benoemen de voordelen, maar geven je zeker ook een overzicht van de eventuele nadelen, zodat je goed geïnformeerd jouw keus kunt maken. Onze kracht is dat wij met je meedenken, maar jij blijft koning. Samen richten we het proces zo in, dat jij uiteindelijk volledig wordt ontzorgd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ontzorgen niet alleen onze eigen opdrachtgevers en werknemers, maar zetten ons ook voor een gezonde omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen, ontplooien en ontspannen. Binnen ons wagenpark kijken we naar de meest zuinige auto’s die we op verzoek van onze opdrachtgevers inzetten, maar het gaat veel verder dan dit.

Naast het milieu-aspect vinden wij het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkeling. Naast scholing besteden wij extra aandacht aan sport. Het is niet vanzelfsprekend dat ieder kind een sport kan beoefenen. Daarom ondersteunen wij lokale sportverenigingen. Daarnaast steunen wij ook diverse goede doelen en musea. Want naast gezondheid en zelfontplooiing is het ook belangrijk om te genieten van de kunst en cultuur die Nederland te bieden heeft.

Kennismaken

Wil je eens persoonlijk kennismaken om te zien of wij een goede match zijn? Neem gerust contact met ons op.